Meld dig som naturbuddy for Naturavisen

Naturavisen ønsker at oprette et korps af naturglade mennesker, der vil være med til at hjælpe andre til store naturoplevelser.

Foto:

Udgivet

Naturen er vigtig. Det ved vi, men ved vi også hvor vigtig naturen er for menneskers velbefindende, muligheder for menneskelig vækst og en fremtid for os alle?

Forstandige mennesker hævder, at henved 50 procent af verdens samlede Bruttonationalprodukt stammer fra naturen.

Det handler om rent vand, det handler om vores kyster, det handler om dyrearter, men det handler også om at naturen kan nedbryde barriere, kan hele mentale sår og udfordringer, og det vil vi være med til at dele.

Naturen er dyrebar. Ikke bare som alt det vi kan se, føle og nyde, men også for vores indre velbefindende og muligheder for sociale sammenhænge.

Naturavisen.dk er tænkt som kombinationen af et levende digitalt fællesskab og et journalistisk vinklet og drevet nyhedsmedie for natur i alle dens afskygninger. Vi ønsker at være med til at række ud, omfavne og give mennesker mulighed for at finde fællesskaber at nyde  naturen med.

Derfor vil vi i løbet af de næste måneder introducere projekt natur buddy. Et unikt projekt, hvor mennesker kan mødes og tage ud i naturen sammen.

Projektet går i al sin enkelhed ud på, at vi “klæder” en række naturkyndige mennesker på med friluftstaske og gode råd til turmuligheder i deres nærområde. Derefter tilbyder vi mennesker, der på grund af ensomhed, psykisk sygdom, nervøsitet eller andet ikke selv kommer ud i naturen, at blive koblet til deres helt egen natur buddy, som vil tage med ud og opleve naturens mange muligheder sammen.

Efter turen vil vi fra redaktionens side interviewe den lokale natur buddy, for på den måde at udvikle et digitalt magasin af gode forslag til fantastiske naturoplevelser. Historier, der skal fungere som inspirationshæfte til andre med lyst til at tage ud i naturen.

Hvis du har lyst til at blive natur buddy hos Naturavisen.dk, så skriv på hoffmannkoenig@gmail.com eller ring til mig på 6014 6610.

 

 

 


Skriv et svar


Skoven der har fået vokseværk

04. okt. 2023 - af Martin Hoffmann Kønig

Havet rundt om Danmark er fyldt med plankton, ikke mikroplast

11. mar. 2023 - af Martin Hoffmann Kønig

Ulve angreb husdyr i 32 tilfælde i 2022

10. mar. 2023 - af Martin Hoffmann Kønig

Skarven er i tilbagegang i Danmark

08. mar. 2023 - af Martin Hoffmann Kønig

Fugleglade turister får sikret attraktivt kiggespot

28. feb. 2023 - af Martin Hoffmann Kønig

Minister til kamp mod spøgelsesnet

25. feb. 2023 - af Martin Hoffmann Kønig

Sidst set i 1971: Sjælden bi fundet i Gribskov

23. feb. 2023 - af Martin Hoffmann Kønig

UNESCO verdensarv i de nordsjællandske skove opgraderes

21. feb. 2023 - af Martin Hoffmann Kønig
Naturavisens nyhedsbrev