kr. 99,00
Beskrivelse
I denne bog kan du læse om en række vilde planter, der nemt kan samles og anvendes i madlavningen. Nogle er mere velkendte og velsmagende end andre, men oplevelsen ved at samle dem i naturen og efterfølgende bruge dem i diverse retter er helt suveræn. Det giver skovturen indhold, og sanserne skærpes for at finde bestemte planter på turen.
Forfatter, Anemette Olesen, har gennem mange år samlet og brugt vilde planter i sine retter. Hun er kendt for alle sine bøger (over 50) om krydderurter, spiselige blomster, duftende urter, gamle lægeplanter mv. samt for utallige kurser om vilde planter og madlavning. Hun giver i bogen en guide til, hvordan du kan indarbejde vilde planter i madlavningen.
I bogen 2. udgave er tilføjet Fødevarestyrelsens bemærkninger til nogle af planterne samt et lille leksikon over de indholdstoffer, man skal være opmærksom på.
Indbundet, 96 sider.
Måler: 17×12,5 cm.