test af

 • En herlig, men næsten gemt naturperle
  Man kan snildt bo i et område i mange år, og stadig ikke kende alle naturens gavmilde gaver i området. Det har jeg gjort, men nu er endnu en af Hornsherreds naturperler med på listen over gode muligheder for hele familien.
 • Balance mellem naturbeskyttelse og outdoor-oplevelser
  Turisterne efterspørger i stigende grad outdoor-oplevelser, og det lægger pres på naturområderne. Hos Nationalpark Mols Bjerge skal en ny strategisk-fysisk udviklingsplan for første gang i dansk kontekst fokusere på at skabe en øget balance mellem naturbeskyttelse og outdoor-turisme. Fra Dansk Kyst- og Natur Turisme
 • Alt for mange bøvlede regler
  Der er behov for simplere regler og bedre adgang til naturen. Det er budskaberne fra Friluftsrådet i forbindelse med den aktuelle gennemgang af adgangslovgivningen.
 • Endnu et rekordår for overnatninger i naturen
  Fra Naturstyrelsen: Mere end en kvart million danskere bookede en nat under stjernerne på en af Naturstyrelsens lejrpladser sidste år. Dermed fortsætter stigningen, der for alvor tog fart under corona-krisen.
 • Naturen stadig populær efter genåbning
  2 år med corona: Tal fra udvalgte tællere i statens naturområder peger på, at flere bruger naturen end før corona. Samtidig søger vi inspiration til naturoplevelser som aldrig før.

 

Naturavisens nyhedsbrev